An Unbiased View of آنفولانزا حالت تهوع
An Unbiased View of آنفولانزا حالت تهوع
Blog Article
ضد احتقانها: این داروها گرفتگی بینی را برطرف میکنند و فشار وارده بر سینوسها و گوشها را کاهش میدهند.
جدول زیر به شما در تشخیص آنفلوآنزا و سرماخوردگی کمک میکند:
مجله پزشکی درمانکده / سلامت جسم / بیماریهای عفونی / آنفولانزا چیست؟ با موثرترین روشهای درمان از آن خلاص شوید
عضو انجمن علمی میکروبشناسی ایران بیان کرد: سه نوع واکسن برای آنفلوانزا داریم. یکی واکسن ایرانی "فلوگارد" است که افراد زیر ۱۸ سال و سالمندان نمیتوانند آن را تزریق کنند و واکسن هلندی چهار ظرفیتی "اینفلووک" و فرانسوی "وکسی گریپ" نیز موجود است و طبق پروتکل میشود برای کودکان هم تزریق کرد.
در کودکان تمایز قائل شدن بین بیماری آنفولانزا و سرماخوردگی کار دشواری است. اگر فرزندتان تب بالا یا سایر علائم شدید را ندارد، احتمالا به سرماخوردگی مبتلا شده است.
در صورت عدم انجام واکسیناسیون برای این افراد، بخشی از آنها به آنفلوآنزا مبتلا شده و علاوه بر اختلال در عملکرد و غیبت در محل خدمت، ریسک انتقال عفونت به بیماران تحت مراقبتشان نیز وجود دارد.
افرادی که به ویروس آنفولانزا مبتلا میشوند حتی قبل از شروع علائم میتوانند بیماری را به دیگران منتقل کنند. به طور خاص، دوره مسری از ۳۶-۴۸ ساعت قبل تا حدود ۳-۷ روز پس از شروع بیماری گسترش مییابد. این بدان معناست که ویروس آنفولانزا میتواند حتی توسط افراد به ظاهر سالم نیز منتقل شود.
پزشکان توصیه میکنند تمام افراد بزرگتر از ۶ ماه واکسن آنفولانزا آنفولانزا پریودی چیست را دریافت کنند. تزریق این واکسن برای افرادی که در گروه پرخطر قرار دارند ضروری است، از جمله:
تظاهرات عمومی، یعنی تأثیر بر کل بدن (لرز، تب، سردرد، درد عضلانی گسترده، احساس خستگی و ضعف عمومی).
ضد احتقانها میتوانند عوارض جانبی داشته باشند، بنابراین قبل از مصرف آنها برچسب محصول را بخوانید یا با پزشک مشورت کنید.
بر همین اساس کودکانی که برای بار اول واکسینه میشوند، بهتر است به محض در دسترس قرار گرفتن واکسن، دوز اول آن را تزریق کنند تا بتوانند دوز دوم را یک ماه بعد تزریق کنند.
در صورت ابتلا به آنفولانزا از خوددرمانی خودداری کنید و در اسرع وقت به پزشک مراجعه کنید.[۲]
در ادامه به بررسی عوارض استفاده از این رژیم غذایی میپردازیم.
مهمترین روش، درمان حمایتی و درمان خانگی آنفولانزا است. استراحت، نوشیدن مایعات و شستشوی گلو و بینی با محلول آبنمک به بهبود علائم کمک میکند.